ioga-restauratiu

IOGA RESTAURATIU

Sana des de dins

Què és el Ioga Restauratiu?

UNA ABRAÇADA SUAU PEL COS I LA MENT

El Ioga Restauratiu és un bàlsam rejovenidor pel cos i la ment que aporta beneficis terapèutics molt valuosos.

Les classes de Ioga Restauratiu no són només postures, sinó que és una experiència holística dissenyada per nodrir cada fibra del teu ésser. Cada postura és seleccionada amb molta cura per ajudar-te a alliberar tensions acumulades als músculs i articulacions i proporcionar un gran alleugeriment als dolors físics que pots experimentar.

Sana des de dins, mitjançant la respiració conscient, conduint aquesta respiració en direcció a les àrees que necessiten restablir-se, alleugerint l’estat físic i aportant aire fresc a la ment.

Prioritza’t, dona’t aquest espai per sanar i regala’t benestar.

PRINCIPIS FONAMENTALS DEL IOGA RESTAURATIU

Aquest Ioga Restauratiu abraça la suavitat i la calma. Es basa en postures passives ben executades per tal d’obtenir i facilitar l’efecte de cada moviment i buscar la màxima comoditat i relaxació. La respiració conscient és essencial per treballar el Ioga Restauratiu. És fonamental instal·lar una respiració lenta i profunda.

BENEFICIS TERAPÈUTICS DEL IOGA RESTAURATIU

Per a la restauració muscular i articular, estirem suaument els músculs i les articulacions, millorant la mobilitat i reduint rigideses. Per a l’alleugeriment del dolor crònic, ho enfoquem a la relaxació i alliberació de tensions per apropar-nos a la sanació.

MILLORA LA POSTURA I L’ALINEACIÓ

És molt important per recuperar-se després de lesions.

REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT

Té un impacte important sobre el sistema nerviós, ja que redueix els nivells de cortisol i ens guia cap a la calma i la serenitat.

Artritis. L’osteoartritis i l’artritis reumatoide són tipus d’artritis comunes que afecten les articulacions. Totes dues condicions poden provocar dolor crònic, inflamació i rigidesa en zones com els genolls, els malucs, les mans, l’esquena, etc.

Dolor lumbar crònic. La degeneració dels discos intervertebrals, l’estenosi espinal i l’hèrnia discal són problemes comuns que poden causar dolor crònic a la part baixa de l’esquena.

Fibromiàlgia. Dolor generalitzat als músculs, lligaments i   tendons. Les persones afectades poden experimentar dolor crònic, fatiga i sensibilitat a diverses zones del cos.

Dolor per lesions anteriors. Lesions prèvies, com ara fractures mal curades o lesions esportives, poden provocar dolor crònic persistent en persones adultes, sobretot si no es tracten adequadament.

Dolor de genolls per desgast. El desgast de les articulacions del genoll és una causa freqüent de dolor crònic. Pot limitar la mobilitat i provocar molèsties constants.

Aquest servei té com a objectiu garantir una recuperació adequada i minimitzar els riscos de complicacions després d’una cirurgia o d’una intervenció quirúrgica.

L’enfocament suau i restaurador del Ioga Restauratiu pot ser beneficiós per a persones amb debilitats musculars, ajudant-les a reforçar gradualment el seu cos i millorar la seva funció muscular.

Més informació

Desplaça cap amunt
Chat abierto
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte?