Objectius del Ioga Restauratiu

woman, yoga, stretching-2573216.jpg

El ioga restauratiu s’ha utilitzat com a complement en el tractament de diverses condicions i patologies. Tot i que no substitueix l’atenció mèdica convencional, pot ser beneficiós com a teràpia complementària en el maneig de certes malalties i trastorns. Algunes de les patologies que el ioga restauratiu pot abordar o proporcionar alleujament inclouen:

Estrès i ansietat: L’enfocament en la relaxació profunda i la respiració conscient pot ser útil per reduir els nivells d’estrès i ansietat.

Trastorns del son: La pràctica regular de ioga restauratiu pot contribuir a millorar la qualitat del son i alleujar la manca de son.

Dolor crònic: Les postures suaus i de suport poden ajudar a alleujar la tensió i el dolor en diverses parts del cos, sent beneficiós per a persones amb dolor crònic.

Fatiga: Per aquells que experimenten fatiga crònica o esgotament, el ioga restauratiu pot oferir una forma suau de recarregar energies i promoure la relaxació.

Trastorns musculars i articolars: L’enfocament en la relaxació i l’estirament suau pot ser beneficiós per a persones amb problemes musculars o articolars.

Problemes de salut mental: S’ha demostrat que el ioga, incloent l’estil restauratiu, té beneficis en la salut mental al millorar l’estat d’ànim i la sensació general de benestar.

Problemes respiratoris: L’atenció a la respiració conscient pot ser útil per a persones amb problemes respiratoris, com l’asma.

És important tenir en compte que el ioga restauratiu no és un substitut del tractament mèdic adequat. Abans de començar qualsevol nova pràctica, especialment si tens condicions de salut específiques, és recomanable consultar amb el teu professional de la salut per assegurar-te que el ioga restauratiu sigui apropiat per a tu i per rebre orientació sobre com incorporar-lo de manera segura a la teva rutina.

Subscriu-te al nostre butlletí

Altres articles

Noticias

¿Qué es el Viniyoga?

Viniyoga és una paraula en Sanscrit que podem trobar en els Yoga Sutres de Patanjali, textes sagrats de la India on parla del Ioga i les seves formes, es una guia del Ioga on t’ajudara a buscar el teu propi camí per poder aconsegui una vida plena i lliure, i

Read More »
Desplaça cap amunt
Chat abierto
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte?